به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در حاشیه برگزاری سومین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران که در پارک علم و فناوری یزد برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: اگر فناوری را عامل اقتدار کشور بدانیم، پیشران این موضوع شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور هستند که نقش بسیار خوبی در کشور ایفا میکنند. نزدیک به 10 هزار شرکت دانشبنیان در کشور درحال فعالیت هستند و یکی از ارکان مهم برای توسعه فعالیت این شرکتها، بحث تأمین مالی است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه تأمین مالی، صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان یک نهاد تخصصی، برنامههای متعددی را در دست اجرا دارد، تصریح کرد: درحال حاضر 79 خدمت در دستههای مختلف توسط صندوق نوآوری به شرکتهای دانشبنیان ارائه میشود.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: متناسب با شعار سال (مهار تورم، رشد تولید) و نیازهای شرکتهای دانشبنیان، خدمات جدیدی را طراحی کردهایم. شعار امسال، رشد تولید است و متناسب با این شعار، برش دانشبنیانی آن را ترسیم کردهایم. در ابتدای حضورم در صندوق نوآوری و شکوفایی، بسته رشد تولید دانشبنیان را طراحی کردیم و فراخوان آن از سوی صندوق منتشر شده است که براساس آن، شرکتهای دانشبنیانی که بتوانند دو برابر رشد فروش محصول دانشبنیان نسبت به سال گذشته داشته باشند، مشمول بسته حمایتی صندوق نوآوری خواهند شد و میتوانند از تسهیلاتی که در شبکه بانکی کشور برای این موضوع طراحی شده است، با ضمانت صندوق نوآوری و شکوفایی بهرهمند شوند.
خیاطیان با اشاره به اهمیت بحث اشتغال در کشور گفت: بحث اشتغال به خصوص در حوزه فارغالتحصیلان دانشگاهی، نیاز امروز کشور است. اشتغال از سیاستهای دولت بوده و قوانین بسیار خوبی نیز برای آن تدوین شده است. شرکتهای دانشبنیان، بستر مناسبی برای اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند.
وی تأکید کرد: حمایتهای ویژهای هم در بودجه امسال و هم سایر منابع دیده شده است تا بتوانیم از اشتغال شرکتهای دانشبنیان حمایت کنیم و حدود 5 هزار میلیارد تومان در بودجه به عنوان تسهیلات تکلیفی قرضالحسنه برای بانکها پیشبینی شده است و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز وظیفه بررسی، معرفی و نظارت بر این حوزه را برعهده دارد. این موضوع هم به جریان افتاده و با 10 بانک درحال همکاری هستیم.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به بسته حمایت از صادرات دانش بنیان در این صندوق، خاطرنشان کرد: در حوزه صادرات و با هدف کمک به بینالمللی شدن شرکتهای دانشبنیان و ورود آنها به بازارهای جهانی بسته حمایت از صادرات دانشبنیانها را طراحی کردهایم و تلاش میکنیم شرکتهای دانشبنیانی که توانمندی صادراتی و بینالمللیشدن دارند، یا شرکتهایی که پتانسیل صادراتیشدن دارند را از طریق برگزاری دورههای آموزشی، توانمندسازی و حمایتهای ویژهای که از آنها میکنیم، توانمند ساخته و آماده ورود به بازارهای جهانی کنیم.
لینک کوتاه:
https://www.inif.ir/-/ceekgsvf